06 – 2679 0777 [email protected]
Selecteer een pagina

Beste lezer,

Dit is een nieuw blog. Het doel van mij met deze blog is om jou te helpen. Mijn wens is om deze blog een community te laten worden waar we van gedachten wisselen, elkaar tips geven en elkaar helpen bij lastige licentie vraagstukken.

Daarom vanaf nu een maandelijkse blog. Ik wil het een bron van inspiratie en beste informatie laten zijn op het gebied van verbetering op gebied van rechtmatig software gebruik ofwel License Compliance.

En om dat te bereiken, wil ik graag de interactie met jou starten.

Ik vraag mij dus af …

  • Met welke antwoorden over software licenties kan ik jou helpen?
  • Waarover wil jij dat ik het de komende maanden heb?
  • Welke vragen of ideeën heb jij?
  • Welke onderwerpen vindt jij interessant?
  • Waar wil jij meer over lezen en leren?

Plaats de onderwerpen waarin jij geïnteresseerd bent in het commentaarveld hieronder.

De eerste vijf commentaren op deze eerste blog worden beloond met een persoonlijk gratis adviesgesprek van mij.

Schroom niet om een onderwerp te noemen dat anderen ook hebben genoemd. Plaats het gewoon in een comment; zo kan ik zien welke van de onderwerpen het meest gevraagd worden.

Een voorbeeld van een blogvraag zou kunnen zijn: ‘Wat zijn software licenties nou eigenlijk?’ Of: ‘Mag ik deze software overal gebruiken?’. Ook kan je denken aan complexere vragen, zoals: ‘Is Software Asset Management (SAM) voor mijn organisatie wel nodig?’ En uiteraard zijn commerciële vragen van harte welkom. Het doel is om hier kort en krachtig een informatief antwoord op te geven.

Ik ben ontzettend benieuwd naar je input.

Zo krijgen we samen zorgeloos duidelijkheid over software licenties!

Met vriendelijke groet,
Tem Pauw

PS. Hebben je vrienden ook baat bij mijn blog? Deel het met hen!