06 – 2679 0777 [email protected]
Selecteer een pagina

Home

Bent u als directeur werkzaam binnen de gemeentelijke overheid of semi overheid? Bent u verantwoordelijk voor een shared service centrum, voor een fusie en/of verantwoordelijk voor de computersoftware binnen uw organisatie?

Dan kan ik u helpen!

Ik heb namelijk een handleiding voor u geschreven. Met deze handleiding help ik u stapsgewijs uw softwarelicenties te inventariseren.

U heeft een voorbeeldfunctie en het is van belang dat u uw zaken goed op orde heeft. Mijn handleiding helpt u daarbij. Met deze handleiding leer ik u:

  • Hoe u duizenden euro’s voor het bedrijf bespaart, geen dubbele kosten heeft en boetes en claims voorkomt.
  • Hoe u een grotere bijdrage kunt leveren aan de organisatie, omdat u weet welke stappen u moet zetten om rechtmatig te werken met softwarelicenties.
  • Hoe u meer inzicht krijgt in de status van de huidige licenties op basis waarvan u eenvoudiger en betere beslissingen kan nemen.
  • Hoe u de organisatie hierin ontwikkelt, door het vergroten van de kennis bij medewerkers over licenties, waardoor medewerkers bewuster zijn en eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Download direct mijn e-book!

U loopt toch liever niet achter de feiten aan en neemt toch geen onnodige risico’s? Wilt u zekerheid over de status van uw computers en uw software en kunnen vertrouwen op de informatie die u hierover ontvangt van uw medewerkers? Wilt u bij nieuwe projecten de juiste beslissingen kunnen nemen en niet vanwege het niet compliant zijn in diskrediet gebracht worden?

Wacht niet langer en download direct mijn e-book. U kunt dit doen door rechts uw naam en emailadres achter te laten. U ontvangt dan direct mijn e-book in uw mail.

Hartelijke groet,
Tem Pauw