06 – 2679 0777 [email protected]
Selecteer een pagina

Aanbieding

  • Uw organisatie gebruikt niet rechtmatig de softwarelicenties. De compliance van uw softwarelicenties is niet op orde. Managers en medewerkers zijn zich niet bewust van de risico´s en zien geen noodzaak om aandacht te besteden aan licenties. Hierdoor komt u voor onverwachte verrassingen en kosten te staan.
  • U maakt zich zorgen. Want u heeft immers een voorbeeldfunctie binnen uw overheidsorganisatie en u loopt grote risico’s. Omdat u geen goed beeld heeft van de situatie is het moeilijk de juiste beslissingen te nemen. De kans dat uw overheidsorganisatie reputatieschade oploopt bij non-compliancy is aanwezig en dit wilt u graag voorkomen.
  • De kans is groot dat u te veel of te weinig licenties heeft, dat u voor onnodige kosten komt te staan en juridisch aansprakelijk bent omdat er (onbewust) illegaal wordt gehandeld binnen uw bedrijf.
  • Er is een audit aanstaande en u heeft onvoldoende beeld van de compliancy van uw overheidsorganisatie. U heeft hulp nodig bij de stappen die u moet zetten ten behoeve van deze audit.

U wilt graag uw compliancy op orde brengen, maar u weet niet hoe. Ik kan u helpen en daarom heb ik een mooie aanbieding voor u.

Ik bied u een Business Compliancy Screening.

Stelt u zich eens voor dat u weet hoe ´compliant´ uw bedrijf is. Dat u weet of en hoe u voldoet aan de gestelde eisen en licentievoorwaarden. Dat u niet voor onverwachte kosten of juridische vraagstukken komt te staan. En dat u gerust kunt zijn, want u loopt geen risico’s en u komt makkelijker door de audits. Dat u rustig kunt slapen en exact weet welke stappen u en uw medewerkers moeten zetten om te werken aan compliancy.

Dat maakt de waarde van deze Business Compliancy Screening onbetaalbaar!

Aanbieding.

De Business Compliancy Screening kost € 1.200,00. Wat niets is in vergelijking met de kosten, die u voor uw kiezen krijgt als u uw licenties niet op orde heeft.

Maar ik heb een nog veel beter aanbod voor u. Omdat ik graag een bijdrage wil leveren in de rechtmatigheid van uw organisatie bied ik u deze Business Compliancy Screening GRATIS aan!

Wilt u hier gebruik van maken? Neem DIRECT contact met mij op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Tem Pauw

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.