06 – 2679 0777 [email protected]
Selecteer een pagina

Over mij

Tem PauwMijn naam is Tem Pauw en ik help u, als verantwoordelijke binnen de overheid voor de software en de licenties.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de ICT. Ik heb opdrachten gedaan bij Europese commissie, Waterschappen, banken, gemeentes en bij commerciële IT bedrijven. Ik werk zowel nationaal als internationaal en heb meegewerkt aan tal van innovatieve projecten, fusies en migraties. Ik heb ervaring op top- en operationeel niveau en kan omgaan met topmanagers en met mensen in het veld.

De laatste vier jaar focus ik mij op licenties. Licenties zijn mijn grote passie. Ik heb alles al gedaan op het gebied van ICT en het werken met en adviseren over licenties geven mij veel voldoening en uitdaging. Vanwege de kennis die ervoor nodig is, de interactie met mensen en bijkomende juridische aspecten. Als consultant adviseer ik mijn klanten over het (juiste) gebruik van licenties. Ik ben hierin zeer discreet.

Daarbij heb ik veel ervaring binnen de overheid en werk ik graag samen met de overheid. Ik heb een groot netwerk opgebouwd binnen de overheid en werk veel samen met leveranciers die kennis hebben van de overheid.

Ik geloof dat mijn klanten binnen de overheid verantwoordelijk zijn voor de burgers in onze samenleving. De overheid heeft voorbeeldfunctie, omdat de overheid het belastinggeld van de burgers uitgeeft. Dit moet op de juiste manier gedaan worden en ik vind dat de overheid hier geen risico’s in mag nemen. Daarom vind ik het ook belangrijk dat mijn klanten de juiste beslissingen nemen. Hieraan wil ik graag mijn bijdrage leveren.

Mijn passie, mijn kennis en ervaring met licenties gecombineerd met mijn technische kennis en mijn ervaring binnen de overheid maakt dat ik DE persoon ben om u te helpen met de licenties binnen uw organisatie.